Skinn/skin

På denna sida hittar Du ett antal av de lamm- och fårskinn som vi för närvarande har till salu i butiken, samtliga från rasen Gotlandsfår. Ytterligare fler finns i butiken, så om du inte hittar vad du söker på sidan så hör av dig, vi kanske har det i butiken!

Obs! Med foto är det svårt att återge exakt grå nyans, men det framgår av bildtext (ljusgrå, grå, mörkgrå, svartgrå). Närbilderna på locken illustrerar bättre skinnets färg. Klicka på bilden för att förstora. Vi har plädklippta (hårlängd 35 mm) och mattklippta (full hårlängd) skinn. Skinnen är tvättbara och tvättråd bifogas. Priser som anges är inklusive moms.


Om Du inte har möjlighet att komma hit, men vill köpa ett skinn, så meddela oss mailledes (till info@lyckelamm.se) numret på det skinn Du önskar köpa, Ditt namn, adress och mobiltelefonnummer. Vi skickar dig då en iZettle betalningslänk via mail eller sms, med kostnad för skinn + frakt. När vi har erhållit betalning skickar vi skinnet till Dig med rekommenderad post (kostnad beroende på vikt där ett lammskinn väger mellan 500g-1 kg, gäller inom Sverige. För priser till utlandet, kontakta oss så meddelar vi).

Du har 14 dagars öppet köp och ångerrätt. Tiden för ångerrätt gäller från den dagen då du har mottagit varan. Ångerrätten gäller inte använda artiklar. Retur skall ske väl emballerat och du betalar själv returfrakten.

Du ska vara minst 18 år när du handlar hos oss och godkänna ovanstående regler och villkor. Är du under 18 år krävs målsmans godkännande.


Klicka på lamm- respektive fårskinn för att komma till sidan.

Click on lamb- or sheepskin to go to the page.